Schilderwerken Schilderwerken
Schilderwerken
Schilderwerken Onderhoudswerk snel en professioneel geklaard.
Huisschilderplan Voor mensen die kiezen
voor gemak.
Wandafwerking Behangen
en stucadoren
Timmerwerken Klein timmerwerk en houtrotreparatie

Houtreparatie i.v.m. houtrot, kunststof onderdorpels

Als u bij JoostenBoxtel een prijsopgave voor het schilderwerk aanvraagt, dan zit in de offerte geen houtrotreparatie.                  De  omvang van een houtrot is op het oog niet in te schatten, de kosten daarvan dus ook niet. Bovendien gaat zo'n houtreparatie  vaak gepaard met het oplossen van de oorzaak van de houtrot.                                                                                                          Houtrotreparaties worden bij JoostenBoxtel uitgevoerd door vaklui die daar cursussen voor hebben gevolgd. Zij hebben ook het juiste gereedschap om het aangetaste hout te verwijderen en de kennis om de houtconstructie duurzaam te herstellen.                 Het vervangen van door houtrot aangetaste onderdorpels door kunststof exemplaren is een van onze specialiteiten.             

Wantrouw altijd een schilder die, uit de losse pols, zegt dat zijn schilderprijs inclusief houtreparatie is, want deze "reparaties" zijn meestal de oorzaak dat u na enkele jaren het complete kozijn, raam of deur moet vervangen.

Omdat onze houtrotspecialisten het gereedschap in huis hebben kunnen ze ook een klemmende deur of raam op maat schaven een plank vervangen en kleine timmerwerken uitvoeren.

Ramen en deuren afhangen doen we niet, daar heeft u wel een timmerman voor nodig.

 

 

Sigma Coatings Sikkens Wijzonol