Schilderwerken Schilderwerken
Schilderwerken
Schilderwerken Onderhoudswerk snel en professioneel geklaard.
Huisschilderplan Voor mensen die kiezen
voor gemak.
Wandafwerking Behangen
en stucadoren
Timmerwerken Klein timmerwerk en houtrotreparatie

Schildersbedrijf Joosten Boxtel: 

Weet u het verschil tussen verven en schilderen? Verven kan iedereen en schilderen is een vak waarvoor mensen een opleiding hebben gehad! Afhankelijk van de duur van de opleiding leer je daar de eigenschappen van de ondergronden en welke verf daarvoor geschikt is. Je leert er ook hoe beschadigingen gerepareerd kunnen worden en welke produkten je daarvoor kunt gebruiken en natuurlijk welke gereedschappen dat het meest geschikt zijn. 

Dat betekent niet dat iedere schilder een houtrot op de juiste manier kan repareren, kan behangen of dubbel glas kan plaatsen, daar moet hij weer een aparte cursus voor volgen.

JoostenBoxtel heeft die vakmensen in dienst en zij leveren alleen kwaliteit af. 

 

Joosten Boxtel denkt mee over uw onderhoud

Na het uitvoeren van een schilderwerk, denkt Joosten Boxtel graag met u mee over het onderhoud. Voor een klant is het lastig te beoordelen wanneer en hoe het onderhoud uitgevoerd moet worden. Daarom maken wij voor u een meer-jaren onderhoudsschema. Zo weet u precies wanneer en wat er uitgevoerd gaat worden om het schilderwerk in goede conditie te houden. 

 

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

* Alle voorkomende schilderwerken in- en buitenshuis.

* Spuiten van wanden en plafonds.

* Aanbrengen van alle soorten wandbekleding.

* Aanbrengen van decoratieve muurafwerking bijv. kalkverven, meerkleurenverven en Hummelgemse Santverf.

 

Vragen over schilderwerken?

Direct een offerte aanvragen? Of wilt u meer informatie over de schilderwerken en onderhoudsplannen van schildersbedrijf Joosten Boxtel? Dan nodigen wij u graag uit contact met ons op te nemen.