Glasservice Glasservice

Joosten Verf & Wand
Van Merheimstraat 1 - 5
5282 NE Boxtel

tel: 0411-672538
fax: 0411-682463

e-mail: info@joostenboxtel.nl

 

 

Schildersbedrijf Eindhoven

Joosten Boxtel is hét schildersbedrijf in Eindhoven en omgeving. Door jarenlange ervaring kunnen wij ieder aspect aanbieden van een full service schildersbedrijf. Wij gaan door waar andere schilders stoppen en gaan verder dan alléén schilderwerk. Zo biedt ons schildersbedrijf de volgende diensten ook aan:

Binnen ons team is iedere schilder een expert in onderhoud. U bent hierdoor bij Joosten Boxtel aan het juiste adres voor professioneel advies over de afwerking van wanden, ramen en vloeren. Onze dienstverlening is volledig afgestemd op u als klant. U staat bij ons centraal en daarom komen wij graag vrijblijvend als schildersbedrijf bij u langs in Eindhoven om de mogelijkheden te bespreken.

Gemak dient de mens

Joosten Boxtel biedt u schilderwerk met garantie. Wij hebben bijvoorbeeld het huischilderplan voor mensen die kiezen voor gemak. Het huisschilderplan is een onderhoudsplan voor al het onderhoud aan uw huis. In een schema worden alle werkzaamheden vermeld en wanneer deze verricht gaan worden. Tussentijds vinden er regelmatig controles plaats. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit en ontvangt u een garantiecertificaat met gegarandeerde kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden. Dit is de extra service die wij graag aanbieden aan onze klanten!.

Diverse wandafwerking

Voor het perfect afwerken van woon- en werkomgeving bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten beschikken over diverse technieken. Wij behangen en decoreren met verschillende materialen. Zo hebben wij diverse soorten behang op voorraad:

  • Papier
  • Vinyl
  • Glasweefsel
  • Textielbehang en fotowanden
Daarnaast worden er verschillende handmatige technieken gebruikt zoals diverse sponstechnieken en Alpha Tacto. Het resultaat: de perfecte wandafwerking voor uw woon- en werkomgeving. Afhankelijk van uw wens en de omgeving worden de juiste technieken en materialen gebruikt.

Wilt u graag direct een offerte aanvragen? Of meer informatie over ons schildersbedrijf in Eindhoven? Neem dan contact met ons op. Schildersbedrijf Joosten Boxtel zorgt dat al uw onderhoudswerk snel en professioneel wordt geklaard.