Glasservice Glasservice

Joosten Verf & Wand
Van Merheimstraat 1 - 5
5282 NE Boxtel

tel: 0411-672538
fax: 0411-682463

e-mail: info@joostenboxtel.nl

 

 

Over ons

HISTORIE:

Schildersbedrijf Joosten is in 1907opgericht door grootvader Andries Joosten. Hij woonde destijds in Geffen en verhuisde in 1925 naar Prins Hendrikstraat 1a in Boxtel. Zijn zonen Karel en Martien namen het bedrijf na de oorlog over en bouwden het verder uit.

Karel trouwde met Bastianne (Jeanne) van den Bongaardt en zij kochten in 1953 het pand op de hoek van de Merheimstraat/v.Hornstraat en de Tongersestraat. Jeanne begon daarin een winkel in glas - behang - verf - en schoonmaakartikelen. In 1981 hun zonen Bas en Marcel zowel de winkel als het schildersbedrijf overgenomen.

Bas heeft de dagelijkse leiding over de winkel en heeft de winkel uitgebreid met horren (insektenwering). 

Het glas- en schildersbedrijf (JOOSTEN BOXTEL) wordt geleidt door Marcel en de klantenkring bestaat uit particulieren, woningbouwverenigingen, bejaardenhuizen, verenigingen van eigenaren, winkels en de industrie. De werkzaamheden die het bedrijf uitvoert met vakkundig personeel zijn zeer uitgebreid. Zie de diverse rubrieken.

 

Advies voor elke situatie

In een bedrijf dat al bijna 110 jaar bestaat zit heel veel kennis, van vader op zoon. Wij kunnen u heel veel vertellen over oude technieken op glas- schildergebied, Belangrijker is echter de kennis over de produkten die tegenwoordig gefabriceert en gebruikt worden. In ons team zit een specialist voor elk artikel dat we verkopen en die u een onderbouwd antwoord kan geven op uw vraag.

Bij Joosten kunt u terecht voor een eenvoudig kleuradvies, maar ook voor een compleet interieuradvies.

Wij maken een compleet plaatje voor uw huis of kantoor op het gebied van kleuren en materialen voor de wandadwerking, houtwerken, vloerbedekking, binnenzonwering, gordijnen en carpetten. Onze interieuradviseurs luisteren naar uw wensen en denken met u mee.

Wilt u de klus zelf uitvoeren? Met ons advies en de profesionele materialen uit onze winkel kunt u duurzaam werk maken.

Wilt u het werk uitbesteden? Wij hebben de vakmensen in dienst die de klus snel en profesioneel uit kunnen voeren.

 

PRIVACYBELEID.

 

Joosten Boxtel winkel / glas- en schilderwerken gevestigd aan de van Merheimstraat 1 te Boxtel is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Marcel Joosten is verantwoordelijk voor de bescherming van uw gegevens.

 

WELKE PERSOONSGEGEVENS VERWERKEN WIJ:

- Voor-en achternaam. 

- Adresgegevens.

- Telefoonnummer.

- E-mailadres.

 

BIJZONDERE EN/OF GEVOELIGE PERSOONSGEGEVENS DIE WIJ VERWERKEN:

Wij verzamelen en bewaren geen bijzondere en/of gevoelige gegevens van personen.

 

MET WELK DOEL VERWERKEN WIJ PERSOONSGEGEVENS:

- Het beantwoorden van uw vragen indien u een contactformulier heeft ingevuld

- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.

- Om goederen en diensten bij u af te leveren.

 

GEAUTOMATISEERDE BESLUITVORMING:

Joosten Boxtel heeft geen computerprogramma's die automatisch besluiten neemt over zaken die aanzienlijke gevolgen kunnen hebben voor personen.

 

HOE LANG BEWAREN WE PERSOONSGEGEVENS?

De gegevens die u aan ons toevertrouwd heeft  worden in onze PC en kassaprogramma opgeslagen zolang wij nog actief werkzaam zijn in onze bedrijven. Daarna worden ze vernietigd. 

 

DELEN VAN PERSOONSGEGEVENS:

Joosten Boxtel verstrekt uw persoongegevens uitsluitend aan derden alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomsten met u.

 

COOKIES OF VERGELIJKBARE TECHNIEKEN.:

De website van Joosten Boxtel maakt geen gebruik van Cookies of vergelijkbare technieken.

 

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN:

U heeft recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Joosten Boxtel. U kunt een verzoek tot inzage, correctie en verwijdering van uw persoonsgegevens sturen naar info@joostenboxtel.nl of dit kenbaar maken in de winkel. Na legitimatie zullen wij aan uw verzoek voldoen. Ook kunt u een klacht indienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

HOE WIJ PERSOONSGEGEVENS BEVEILIGEN:

Joosten Boxtel neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, ombevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijzigingen tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@joostenboxtel.nl