Glasservice Glasservice

Joosten Verf & Wand
Van Merheimstraat 1 - 5
5282 NE Boxtel

tel: 0411-672538
fax: 0411-682463

e-mail: info@joostenboxtel.nl

 

 

Over ons

HISTORIE:

Schildersbedrijf Joosten is in 1907opgericht door grootvader Andries Joosten. Hij woonde destijds in Geffen en verhuisde in 1925 naar Prins Hendrikstraat 1a in Boxtel. Zijn zonen Karel en Martien namen het bedrijf na de oorlog over en bouwden het verder uit.

Karel trouwde met Bastianne (Jeanne) van den Bongaardt en zij kochten in 1953 het pand op de hoek van de Merheimstraat/v.Hornstraat en de Tongersestraat. Jeanne begon daarin een winkel in glas - behang - verf - en schoonmaakartikelen. In 1981 hun zonen Bas en Marcel zowel de winkel als het schildersbedrijf overgenomen.

Bas heeft de dagelijkse leiding over de winkel (JOOSTEN VERF&WAND) en heeft de winkel uitgebreid met binnen-zonwering, gordijnen, vloerbedekking en horren (insektenwering). In de winkel werken 3 personeelsleden die gespecialiseerd zijn in de inrichting van woningen en kantoren.

Het glas- en schildersbedrijf (JOOSTEN BOXTEL) wordt geleidt door Marcel en de klantenkring bestaat uit particulieren, woningbouwverenigingen, bejaardenhuizen, verenigingen van eigenaren, winkels en de industrie. De werkzaamheden die het bedrijf uitvoert met vakkundig personeel zijn zeer uitgebreid. Zie de diverse rubrieken.

 

Advies voor elke situatie

In een bedrijf dat al bijna 110 jaar bestaat zit heel veel kennis, van vader op zoon. Wij kunnen u heel veel vertellen over oude technieken op glas- schildergebied, Belangrijker is echter de kennis over de produkten die tegenwoordig gefabriceert en gebruikt worden. In ons team zit een specialist voor elk artikel dat we verkopen en die u een onderbouwd antwoord kan geven op uw vraag.

Bij Joosten kunt u terecht voor een eenvoudig kleuradvies, maar ook voor een compleet interieuradvies.

Wij maken een compleet plaatje voor uw huis of kantoor op het gebied van kleuren en materialen voor de wandadwerking, houtwerken, vloerbedekking, binnenzonwering, gordijnen en carpetten. Onze interieuradviseurs luisteren naar uw wensen en denken met u mee.

Wilt u de klus zelf uitvoeren? Met ons advies en de profesionele materialen uit onze winkel kunt u duurzaam werk maken.

Wilt u het werk uitbesteden? Wij hebben de vakmensen in dienst die de klus snel en profesioneel uit kunnen voeren.

 

Joosten ontzorgt bij verzekeringsquesties:

Brandschade? Glasschade? Waterschade? Ook voor verzekeringswerk kunt u bij ons terecht. Wij begrijpen dat de situatie bij schade onprettig is. Daarom verlichten wij het door snel herstel. Indien u verzekerd bent en uw maatschappij akkoord gaat kunnen wij de schade rechtstreeks met hen afhandelen. Dan hoeft u nergens aan te denken.

Wij zijn altijd bereikbaar tijdens onze winkeltijden.

Bel voor een afspraak of een prijsopgave naar 0411-672538, of e-mail ons op info@joostenboxtel.nl.